Puhtaus on sinulle kannattava sijoitus

Siivous on osa viihtyisän ympäristön päätekijöitä. Puhdas työympäristö tai palvelumilijöö lisää merkittävästi työntekijöiden ja asiakkaiden viihtyvyyttä sekä kohottaa toimintatehoa.

Ei siis ole samantekevää kenen vastuulle jätät yrityksesi siivoukseen liittyvät toimenpiteet. Hyvän lopputuloksen saavuttamiseksi me haluamme paneutua asiakkaamme siivouspulmiin ja etsiä oikeat ratkaisut niiden hoitamiseksi joustavasti kohtuu kustannuksin.

Siivouspalvelut koostuvat kahdesta kokonaisuudesta, sopimussiivouksesta ja tilaustöistä jotka usein tukevat toisiaan.

Sopimussiivous

Sopimussiivous on toistuvaa siivous- ja puhdistustyötä, joka vaatii tekijöiltään erikoistuntemusta ja pätevyyttä hoitaa työt sovitulla tavalla. Ennen sopimuksen allekirjoitusta perehdymme tarkoin siivottavaan kohteeseen, määrittelemme kokonaisuudessaan työn, käytettävät työmenetelmät ja –välineet sekä työhön tarvittavan ammattitaitoisen henkilökunnan määrän.

 Siivouksen tilaustyöt

Toinen linjamme vastaa erikoispalveluista, jotka ovat tavallisesta siivoustyöstä poikkeavia siivous-, puhdistus- ja huoltotöitä. Yleensä ne ovat yksittäisiä palveluja, joiden suorittaminen vaatii huomattavaa teknistä osaamista. Usein myös tiukassa aikataulussa pysyminen on tilaajan kannalta tärkeää.

Ajankohtaista:

Uutuus yhdistelmäkone rintamalta Fimap MXR


Löydät meidät nyt myös Facebookista
Löydät meidät nyt myös Facebookista

>>kaikki ajankohtaiset
Tarjoukset:

Kahvallinen roskapussin kehys
Kahvallinen roskapussin kehys

Kengänsuoja-automaatti
Kengänsuoja-automaatti

Yhdistelmäkone Fimap 430
Yhdistelmäkone Fimap 430

>>kaikki tarjoukset